Hur fungerar det att prenumerera?

1. Välj paket

Du kan välja mellan två paket: Stora prenumerationen med 6 böcker/år och Lilla prenumerationen med 4 böcker/år. Dessutom kan du välja med vilket intervall du vill betala för din prenumeration.

2. Längta

Den första boken skickas ut direkt, sedan kommer det nya böcker med jämna mellanrum. Vi levererar direkt hem till dig – eller till din mamma, son, vän eller någon annan du väljer att ge bort prenumerationen i present till.

3. Läs!

Vi ger ut böcker av hög kvalitet från hela världen, översatta av några av landets främsta översättare. Vi kan nästan lova att du kommer att bli introducerad för författarskap du inte skulle upptäcka annars.

Så här går det till:

☞  Paketen betalas med kort vid beställningstillfället och senare automatiskt i det intervall du väljer. Du kan alltid välja att avsluta din prenumeration inför nästa faktureringsperiod.

☞  Om du väljer att ge bort som present förnyas prenumerationen inte automatiskt

☞  Den första boken skickas ut direkt och resterande böcker skickas ut löpande enligt det schema som visas på de olika prenumerationspaketens sidor

☞  Alla böcker är förstautgåvor (ej pocket).

☞  Vill du ge bort en prenumeration i present? Välj i så fall det här alternativet. Du uppger mottagarens adress, mobilnummer och e-postadress så att vi kan avisera försändelserna och informera om kommande leveranser. Om du vill kan vi skicka med ett gåvokort och/eller slå in böckerna i ett paket, uppge det i så fall i samband med beställningen!

Välj ett prenumerationspaket

Vanliga frågor

Om att prenumerera

Betalning och leverans